Information Covid-19- . Läs mer.

×

För oss är det viktigt att du verkligen känner att din bil uppfyller dina förväntningar. Att bilen funkar i ditt arbete men även i ditt privatliv. Därför erbjuder vi dig som företagare att prova någon av våra bilar under tre dygn.

Vill du prova någon av våra transportbilar Hilux eller Proace? Eller varför inte någon av våra elhybrider Prius Plug-In, C-HR eller RAV4.

Våra elhybrider har allt du förväntar dig av en vanlig bil och mer. Från köregenskaper och kraftfull acceleration, till stor bränsleekonomi och en avspänd körupplevelse.

Har du frågor kontakta Camilla Edman 031-7502434

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att Toyota Center Göteborg som personuppgiftsansvariga hanterar dina personuppgifter.
Toyota Center Göteborg kommer endast att använda dina personuppgifter för att tillmötesgå och följa upp din intresseanmälan. Om du inte sedan tidigare är kund hos oss kommer vi att lagra dina personuppgifter i max 3 månader efter det datum som du tillhandahöll oss dem och de kommer att raderas vid utgången av denna tidsperiod. Vår fullständiga integritetspolicy återfinns här https://toyotagoteborg.se/om-oss/integritetspolicy

Vill du veta mer om bilarna?

Toyota Business Plus - Non Stop - Enkelt bilägande för företag.

Vår företagstjänst till dig som har en bil med serviceavtal eller har en vagnpark på minst två bilar. Med Non Stop får du som företag utan extra kostnad service eller reparation snabbt och smidigt.

 

Läs mer