Information Covid-19. Läs mer

×

Toyota RAV4 med komfortpaket och ljud från JBL. Just nu bjuder vi på utrustning till ett värde av 12.000 kr!

5 av 5 stjärnor i Euro NCAP 2019.

Nya RAV4 presterade mycket starkt i samtliga fyra testmoment i Euro NCAP krocktest och har tilldelats maximala fem av fem stjärnor för imponerande bra krocksäkerhet.

Läs hela pressmeddelandet.

RAV4 Active med komfortpaket *

 

I komfortpaketet (värde 12.000 kr) ingår:

– Elektriskt manövrerbar baklucka
– Baklucka öppningsbar inifrån kupén
– Nyckelfritt lås-system, Smart Entry
– Parkeringssensorer även fram
– Eluppvärmd ratt
– Eluppvärmda spolarmunstycken till vindrutan

Flex Privatleasing från 4.595 kr/mån.**

RAV4 Style eller RAV4 Executive med JBL-ljudanläggning *

 

I samarbete med JBL har vi tagit fram en fantastisk och specialutformad ljudanläggning som du får på köpet till din nya RAV4 Style eller Executive (värde 12.000 kr).

Anläggningen är specialanpassad till interiören. Med nio högtalare runt om i kupén är ljudupplevelsen så nära en livekonsert du kan komma.

Flex Privatleasing från 5.395 kr/mån.**

Helt ny design. Toyota RAV4.

RAV4 är byggd för att köras och designad för att synas. Som gjord för äventyr – vart du än är på väg. Med sin självsäkra och sofistikerade design passar RAV4 lika bra in i storstäder som på breda landsvägar. Full med ny teknik, noga genomtänkta lösningar och plats för packning och familj.

Upplev en förtroendeingivande SUV med all den styrka och precision du kräver. Med en låg tyngdpunkt och perfekt balanserad kaross erbjuder RAV4 exceptionella köregenskaper, utmärkt stabilitet och ren körglädje.

Inga kompromisser. Bara utveckling.

Toyota RAV4 ger dig all kraft du behöver utan att kompromissa med varken effekt eller räckvidd. Den helt nya självladdande elhybriddrivlinan kombinerar CO2-utsläpp från 102 gram upp till 222 hk.

Dessutom är RAV4 utrustad med det innovativa säkerhetssystemet Toyota Safety Sense som ger förarassistans på en helt ny nivå, varnar och håller dig trygg under hela körningen.

Räkna på olika privatleasingalternativ här.

Toyota Business Plus - Non Stop - Enkelt bilägande för företag.

Vår företagstjänst till dig som har en bil med serviceavtal eller har en vagnpark på minst två bilar. Med Non Stop får du som företag utan extra kostnad service eller reparation snabbt och smidigt.

 

Läs mer

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 5,6-5,7 l/100 km och 128-130 g/km.

* Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2020. Gäller för privatkunder. Kampanjpriset är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma.

** Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (10 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för ev. tryckfel och prisändringar. Flex Privatleasing-erbjudandet gäller t o m 30 juni 2020.

Miljöklass Euro 6.2. Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.