Lanseras efter sommaren 2019.

Med nästa nivå av elhybridprestanda kommer nya Camry att överraska dig – på alla plan. Allt från design till komfort är utvecklat, förfinat och anpassat med både förare och passagerare i fokus. Dessutom ger den breda hållningen en perfekt och distinkt närvaro på vägen. Nya Camry är den mest sofistikerade elhybriden vi presenterat – och även den enda i sin klass.

Nya Camry kombinerar det bästa vi har!

Utseende, sofistikerad insida och en lång rad teknologiska hjälpmedel tillsammans med en givande körupplevelse gör nya Camry till något utöver det vanliga. För njutnings skull har vi bland annat gjort skinnklädsel, eljusterbara framsäten och aktiv farthållare till standardutrustning.

 

Fokus på kvalitet. Överallt.

En helt nyutvecklad bil kräver ordentlig fokus och omsorg – och inget är lämnat åt slumpen i nya Camry. Allt från kontrastsömmarna i den genomtänkta kupén till komplementfärgerna som skapar djup och dimension. Allt har sin plats och allt har blivit bättre.

Enastående väghållning och säkerhet.

Tack vare TNGA-plattformen är väghållning och komfort i världsklass. Så även säkerheten. Toyota Safety Sense är standard och har nu blivit ännu bättre med nya, smarta funktioner. Upplev förarassistans på en helt ny nivå.

Utforska säkerhetsfunktionerna

Camry som tjänstebil

Den välkomnande kupén i nya Camry Hybrid kombinerar hantverksmässig kvalitet med alla de utrymmen och praktiska egenskaper du behöver. De finaste materialen har använts och inga kompromisser har gjorts vad gäller utrymme för såväl förare som passagerare.

Camry som tjänstebil

Nyfiken på Nya Camry?