Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas mål på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

Vi söker nya kollegor till vårt servicemarknadsteam.

Toyota Center Göteborgs servicemarknadsavdelningar erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Servicerådgivare (vikariat)

 

Läs mer

Skadevärderare och kundmottagare

 

Läs mer

Skadetekniker med 6 timmars arbetsdag

 

Läs mer

Däckmontör

 

Läs mer

Däckmontörer inför kommande säsong

 

Läs mer

Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 15 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997. 2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2.