Se sommarens öppettider. Läs mer>>

×

Företagssäljare till vår anläggning i Mölndal

Är du en serviceinriktad person med högt personligt driv och förmågan att kommunicera och tillsammans med Toyota Center Göteborg vill sträva efter att bli branschens bästa servicebolag? Vi söker nu en Företagssäljare till vår anläggning i Mölndal.
Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta mot såväl befintliga som nya kunder och samarbetspartners.

ARBETSUPPGIFTER
Som Företagssäljare kommer dina dagliga arbetsuppgifter bestå av uppsökande kontakt via telefon, mail samt personliga möten, för att skapa tillfällen att bygga en relation med nya potentiella bolag. Du kommer också delta i upphandlingar och event. Arbetet är självständigt och du får en stimulerande vardag med stor frihet att styra dina dagar utifrån verksamhetens målsättningar. Utöver försäljning tillhandahåller du kunder med tillbehör och serviceavtal samt finanslösningar.
Du ansvarar för din egen budget och rapporterar direkt till försäljningschefen.

Kundbearbetning av befintliga och nya kunder
Budgetansvar
Kundvård
Öka försäljningsmålen

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll inom försäljning av personbil- och eller transportbilar. Du drivs av att göra affärer och att har ett starkt fokus på resultat och hög kundnöjdhet.
Du har en naturlig problemlösningsförmåga och har nedan kunskaper.

Dokumenterad försäljningsstatistik
Tidigare erfarenhet av försäljning
Goda IT-kunskaper
B-körkort är ett krav
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du värdesätter kundrelationer och har ett sinne för affärer, du är driven och självgående och erbjuder våra kunder professionell service och högsta kvalitet.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är på heltid och man arbetar mestadels vardagar men arbete på helg förekommer.

Ansök här >>

ÖVRIG INFORMATION
Urval kommer att ske löpande, så vänta inte med att söka tjänsten.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖK!