Information Covid-19- . Läs mer.

 

×

Servicerådgivare däck och fälg

Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 13 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997. 2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2.

Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

Är du en serviceinriktad person som ger det lilla extra och tillsammans med oss vill sträva efter att bli branschens bästa servicebolag? Då är det dig vi vill komma i kontakt med. Nu söker vi en servicerådgivare för däck och fälg till vår fullserviceanläggning i Mölndal.

Som däckrådgivare kommer du att dagligen jobba för att ge bästa service till våra kunder, både internt och externt. Du arbetar mycket under eget ansvar och det kan i vissa stunder vara stressigt med ett högt tempo.

I rollen ingår ansvar för beställningar och försäljning av däck och fälg men även övrig reservdels- och lagerhantering samt godsmottagning kan förekomma.

Du skall ha grundläggande kunskap i hur en bil är uppbyggd och fungerar. B-körkort, datorvana samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift väl är ett krav. Har du tidigare arbetat med däck, fälg och reservdelar inom fordonsbranschen ser vi det som meriterande.

Anställningsform och omfattning
Lön enligt avtal. Anställning är tillsvidare och på heltid. Tillträde snarast.

Kontakt
Välkommen att sända din ansökan till rikard.leetmaa@toyotagoteborg.se

Rekryteringen kommer att ske löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.