Servicerådgivare (vikariat) till vår fullserviceanläggning i Mölndal

Vi söker nu en Servicerådgivare med en utåtriktad roll där du får möta våra kunder i ditt dagliga arbete i kombination av kundservice och vägledning.

Arbetsuppgifter
Som Servicerådgivare blir du ansiktet utåt och möter dagligen våra kunder. Din centrala uppgift är att ge kunderna god service och hålla en tydlig kommunikation mellan verkstad och kund. Du kommer att arbeta med att boka in kunder, och prissätta samt kunna vägleda kunden i tekniska frågor. Du kommer du även att bedöma garantianspråk, hantera reklamationer, och försäkringsfrågor. Därav är det viktigt att du har ett stort intresse och goda kunskaper om bilar.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har ett stort intresse för kundvård och kundkontakt i kombination med ett tekniskt kunnande om bilar.
Vidare ser vi att du har nedan kunskaper med dig:

God kommunikativ förmåga
B-körkort är ett krav (för manuellt växlad bil).
God datavana
Goda systemkunskaper är meriterande,
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper
Viktiga egenskaper för rollen är att du har en positiv inställning till din omgivning och är en bra lagkamrat. Du är stresstålig och flexibel och har en god förmåga att hålla fokus på många delar samtidigt.
Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Vi ser gärna att du har någon fordonsutbildning alternativt motsvarande erfarenhet eller liknande bakgrund. Att nå uppsatta mål är viktigt för dig och du ser fördelarna med att arbeta i team för att lyckas.

Om tjänsten
Arbetstiderna i rollen innehåller en ”tidig” vecka, 05:30-14:30 och en ”sen vecka”, 09:30-18:30. Helgarbete förekommer var 7:e vecka där man är ledig efterföljande fredag. Tjänsten är ett vikariat i 6 månader med eventuell möjlighet till fast anställning. Tillträde 1 januari 2023.

Intresserad av tjänsten?
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt till verkstadschef Kjell Carbe kjell.carbe@toyotagoteborg.se