Information Covid-19. Läs mer

×

Däckmontörer inför kommande säsong.

Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 13 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997. 2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2.

Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen.

Inför kommande säsong söker vi nu ansvarsfulla och duktiga däckmontörer. Som däckmontör är din huvudsakliga uppgift att byta däck på bilar. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av däckmontering, men vi söker framförallt dig som kan utföra uppdraget med vilja och engagemang.

Din profil

Det viktigaste för dig som söker är att du har rätt inställning! Du ska vara driven och trivas med att arbeta med däckskifte. Vi värdesätter att du är noggrann så att arbetet alltid blir ordentligt utfört. Du ska vara en lagspelare och trivas i samarbete med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar. Du bör vara i god fysisk form då tunga lyft förekommer.

B-körkort är ett krav då du ibland kan behöva köra in och ut bilar ur monteringshallen. Innehar du dessutom truckkort är det meriterande. Som däckmontör har du nära kontakt med kunder och kollegor vilket gör att du obehindrat måste tala och förstå svenska. Du ska kunna arbeta heltid under hela uppdragsperioden.

 Kontakt

Välkommen att sända din ansökan till rikard.leetmaa@toyotagoteborg.se

Rekryteringen kommer att ske löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.