Företags- och transportbilssäljare.

Vi söker dig som har dokumenterad säljerfarenhet från bilbranschen med goda resultat. Du är strukturerad och ordningsam och har lätt att knyta nya kontakter och förstår vikten av att vårda dina affärsrelationer. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer stora krav på affärsförståelse och förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och kan arbeta och verka i team.
Du har god datorvana och kan hantera programmen i Office-paketet. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda både muntligt och skrift. B-körkort är också ett krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i en stark organisation i ett säljteam med lång erfarenhet.
Skicka din ansökan till försäljningschef Trond Engelsen, trond.engelsen@toyotagoteborg.se
Sista ansökningsdag är den 31 maj 2018.

Toyota Center Göteborg har två fullserviceanläggningar i Göteborg belägna i Hisings-Backa (Bäckebol) och i Mölndal (Söderleden). Vi säljer nya och begagnade person-, transport- och tjänstebilar, reservdelar och däck. Vi har även däckhotell, biluthyrning, service-, skade- och plåtverkstad. Toyota sålde över 10,23 miljoner bilar 2017 och säljs i mer än 170 länder.

Totalt sedan starten 1936 har Toyota tillverkat över 230 miljoner bilar. Samtliga 65 fabriker runt om i världen, liksom Toyota Sweden, är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Sedan Toyota Prius kom som första masstillverkade elhybrid 1997 har Toyota tillverkat över 11 miljoner elhybrider. Toyota har 39 elhybridmodeller i produktion. Bränslecellsmodellen Mirai har levererats till svenska kunder sedan 2016. Alla Toyotas personbilsmodeller är energideklarerade.