Reservdelar

Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 13 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997.  2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2. Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

Är du en serviceinriktad person som ger det lilla extra och tillsammans med oss vill sträva efter att bli branschens bästa servicebolag? Då är det dig vi vill komma i kontakt med.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer dagligen att arbeta med att ge bästa service till våra kunder. Både internt och externt. Du jobbar mycket under eget ansvar och det kan i vissa stunder vara stressigt med ett högt tempo.

I rollen ingår ansvar för lagerhantering, godsmottagning och beställning/försäljning av reservdelar.

Krav
B-körkort, datorvana samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift väl är ett krav. Tidigare arbete med reservdelar inom fordonsbranschen ser vi som meriterande.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställning är tillsvidare och på heltid i Bäckebol. Lön enligt avtal. Tillträde omgående.

Kontakt
Är du intresserad av tjänsten, skicka din ansökan snarast till Rikard Leetmaa, Reservdelschef, tfn 031-750 24 62, rikard.leetmaa@toyotagoteborg.se

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.