Servicerådgivare sökes till vår anläggning i Mölndal.


Profil: Vi ser att du som söker har ett stort intresse för kundvård och kundkontakt. Att du har en positiv inställning till din omgivning och är en bra lagkamrat. Du ska ha ett tekniskt kunnande om bilar och klarar av att hålla fokus på många delar samtidigt och är stresstålig och flexibel.

 Arbetsuppgifter: Som servicerådgivare är du ansiktet utåt och den som bemöter kunderna. Din centrala uppgift är att ge kunderna god service och hålla en tydlig kommunikation mellan verkstad och kund. Du kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt ansvara för att dagens arbete blir klart i tid. I arbetsuppgiften ingår bland annat att administrera, boka in kunden (via telefon och kunddisk), planera dagens jobb samt hjälpa till med merförsäljning. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Du har god datorvana och kan hantera programmen i Office-paketet. B-körkort är också ett krav.

Ansökan om denna tjänst skickas till, Kjell Carbe, Verkstadschef, kjell.carbe@toyotagoteborg.se
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 7 december.