Servicerådgivare vikariat till Hisings-Backa

Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 13 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997.

2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2.

Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

Vi söker en
Vikarierande Servicerådgivare till vår anläggning i Hisings-Backa där kontaktpersonen är Magnus Bäckström, Verkstadschef magnus.backstrom@toyotagoteborg.se

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställning är vikariat heltid i Hisings-Backa med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast och t.o.m september 2020.

Din profil
Vi ser att du som söker har ett stort intresse för kundvård och kundkontakt. Att du har en positiv inställning till din omgivning och är en bra lagkamrat. Du ska ha ett tekniskt kunnande om bilar och klarar av att hålla fokus på många delar samtidigt och är stresstålig och flexibel.

Arbetsuppgifter
Som servicerådgivare är du ansiktet utåt och den som bemöter kunderna. Din centrala uppgift är att ge kunderna god service och hålla en tydlig kommunikation mellan verkstad och kund. Du kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt ansvara för att dagens arbete blir klart i tid. I arbetsuppgiften ingår bland annat att administrera, boka in kunden (via telefon, chatt, mail och kunddisk), planera dagens jobb samt hjälpa till med merförsäljning.

Kompetenskrav
Du har god datorvana och kan hantera programmen i Office-paketet.

B-körkort är också ett krav.

Vikariat – Hisings-Backa
Anställning är vikariat heltid i Hisings-Backa med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast och t.o.m september 2020.

Intresserad av tjänsten?
Vikarierande Servicerådgivare till vår anläggning i Hisings-Backa, kontaktperson är Magnus Bäckström, Verkstadschef magnus.backstrom@toyotagoteborg.se

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.