Skadetekniker

Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 13 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997.
2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2.

Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – ”Best Retailer in Town” och vi vill att du är med på den resan!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer vara en del i ett team som utför alla typer av bilskadereparationer. Tillsammans med dina kollegor kommer du utveckla avdelningen till den bästa skadeverkstaden. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara riktning av karosskador/plastreparationer, byte av karosseridelar, svetsning och byten av vindrutor på personbilar.

Din profil
Vi förutsätter att du har ett stort intresse för bilar och gärna har jobbat med bilskadereparationer sedan tidigare. Med en teknisk utbildning i ryggen, en god teknisk förståelse och en problemlösande inställning har du en bra grund att stå på. För att lyckas i den här tjänsten hos oss ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” – ständig förbättring och att du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

Kompetenskrav
B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställning är tillsvidare och på heltid i Mölndal. Tillträde snarast.

Kontakt
Är du intresserad av tjänsten, skicka din ansökan senast den 30 september till
Elisabeth Jonsson, servicemarknadschef, tfn 031-725 23 51, elisabeth.jonsson@toyotagoteborg.se
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.