Enkelt bilägande för företag!

Vår företagstjänst till dig som har en bil med serviceavtal* eller har en vagnpark på minst två bilar.
Med NON STOP får du som företag utan extra kostnad service eller reparation snabbt och smidigt.

Läs mer om alla fördelar med NON STOP nedan.
* gäller i Stor-Göteborg.

Hämta och lämna-service

 

Vid service eller reparation av företagets bilar kommer vi och hämtar bilarna och kör dem till verkstaden. När bilarna är klara kommer vi och lämnar tillbaka dem till er.

Lånebil vid service
När ni lämnar in era bilar över dagen för service  får ni alltid en lånebil under tiden (gäller ej vid försäkringsskada).

 

Fredag till måndag-service

 

Är bilen ett verktyg för dig i tjänsten? Känns det extra meckigt att behöva flytta över massa saker mellan olika bilar för att lämna in på service? Det är lugnt – med vår fredag till måndag-service kan du lämna in bilen när arbetsveckan är över och sen hämta den på måndag igen och köra på som vanligt.

Service 7 dagar i veckan
Våra verkstäder håller öppet 7 dagar i veckan mellan 6-18, samt lördag & söndag 11-15. I och med vårt unika koncept med 6 timmars arbetsdag (två skift) för mekaniker erbjuder vi mycket fördelaktiga öppettider för våra kunder.

 

Expresservice

 

Är det riktigt bråttom låter vi två mekaniker utföra servicen på er bil som då tar högst 60 minuter (måste förbokas). Det kostar inget extra med Expresservice, den utförs lika noggrant som vilken annan service hos oss.

Service inom 8 arbetstimmar
Med Non Stop garanterar vi dig service snabbt. Vi påbörjar alltid servicen eller reparationen av era bilar inom 8 timmar från det att vi fått dem.

 

Spotrepair

 

Vid mindre plåt eller lackskador utför vi Spotrepair inom 48 timmar. Tekniken är ett nytt sätt att snabbt reparera skrapskador och ändå bibehålla en perfekt kvalitet.

Förtur vid plåtskador
Era bilar får alltid förtur vid plåtskada och besöket kräver ingen förbokning.

 

Vi hjälper dig med allt för ett bättre och enklare bilägande.