Se sommarens öppettider här>>
Kontakta oss gärna via formuläret>>

×

Vi erbjuder Toyotas original tillbehör som är speciellt framtagna för din bil och förenar kvalitet, komfort och funktionalitet.

Vi har takräcken, takboxar, gummimattor och mycket mycket mer. Eftersom Toyotas original tillbehör är utvecklade och producerade med samma noggrannhet som ligger till grund för våra bilars goda kvalitetsrykte, kan du ha fullt förtroende för kvalitet och hållbarhet.

Ring oss eller kontakta oss i chatten.

Takräcke

Med Toyotas takräcke eller lasthållare blir det lätt att lasta långa och otympliga saker. Du få enkelt med dig stor packning på resan utan att det tar plats i kupén. Räcket är enkelt att montera och lika enkelt att ta bort.

Cykelhållare

Med en cykel hållare är det alltid smidigt att ta med sig en eller flera cyklar på resan. Vi har både takmonterade hållare och hållare för dragkrok. Det är lätt att montera både cykel hållaren på bilen och sedan cykeln på hållaren.

Gummimattor

Fräscha upp din Toyota med nya golvmattor i gummi som tar hand om smutsen från skor, kläder och packning så att tygklädseln inte tar onödig skada. Gummimattorna utsätts för mycket slitage och ibland kan det vara läge att ge bilens inredning ett ansiktslyft genom att byta till nya mattor.

Dragkrok

Utrusta din Toyota med en fast eller avtagbar dragkrok. Självklart erbjuder vi original krokar till alla våra bilmodeller, vi kan också hjälpa dig med monteringen.

Kompletta vinterhjul

Vi hjälper dig gärna göra rätt val av däck och fälgar till din bil. Vi arbetar med ledande leverantörer som Goodyear, Continental, Hankook, Michelin.

Se kompletta vinterhjul >
Däck och fälgar i alla dimensioner

Här hittar du de vanligaste däckmärkena från Goodyear, Continental, Hankook, Michelin  samt fälgar. Här kan du även boka hjulskifte.

Däckservice >
Takbox från Thule

Vi har flera riktigt bra takboxar i olika modeller från Thule, bl.a populära Thule Dynamic och Powerclick. Med takbox till din Toyota utökar du lätt lastutrymmet och ger samtidigt mer plats till dig och dina passagerare i bilen.

Motorvärmare Defa

Ta hjälp av oss för att hitta den mest effektiva värmelösningen för just din din Toyota. DEFA:s motorvärmare är optimerade för att minska motorslitage, bränsleförbrukning och skadliga utsläpp. DEFA:s motorvärmare är lätta att montera oavsett bilmodell.

Läs mer >
Ljusramp Stonehill

LED-ljusramp från Stonehill är perfekt att montera på din Toyota för att förbättra synbarheten vid körning på mörka vägar. Monteras enkelt på bilen front.

Toyota delbetalning. Betala i din egen takt.

I samarbete med Wasa Kredit kan vi nu erbjuda ett Toyotakort med räntefri delbetalning i 4 månader, endast aviavgift tillkommer. Du kan välja att delbetala kostnaden för exempelvis ett tillbehör till din bil, service och reparationer.

Läs mer

Kontakta oss på Tillbehör & Reservdelar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Förnamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt förnamn
Efternamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt efternamn
Telefon validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt telefonnummer
E-post validation-icon validation-icon Var god ange en giltig e-postadress
Välj en anläggning
Välj ett ärende
Välj ett ärende
Ange registreringsnummer validation-icon validation-icon Regnummer ska vara sex tecken utan mellanslag
Meddelande Var god ange ett meddelande
Godkänn integritetspolicyn

Begäran misslyckades, se till att alla obligatoriska fält är ifyllda och skicka igen.

success-icon
Ditt meddelande har skickats