Partille Cup är världens största och mest internationella handbollsturnering för ungdomar och är en av Sveriges största årligen återkommande evenemang. Turneringen spelas varje sommar i Göteborg och årligen deltar över 20 000 spelare i över 1 000 lag från 50 olika nationer från hela världen. Sedan starten har närmare en halv miljon spelare deltagit och varje år föds inte bara nya stjärnor utan också många gränsöverskridande och livslånga vänskapsrelationer mellan såväl vuxna som barn.

Toyota Center Göteborg har under 2018 varit Official Car Partner till Partille Cup. Vi har tillhandahållit 36 bilar som täcker turneringens behov av transport och logistik, vi har även funnits på plats under turneringen på Heden här kan du kunnat titta på några av våra bilar och spela sumohandboll.

Vissa lag behöver all hjälp de kan få för att kunna komma till Partille Cup. Att ha en hel handboll är inte en självklarhet. Vi hjälpte flickorna från Mexico i laget Gamos Valles lite extra och gav dem var sin handboll, ryggsäck, regnkläder, handduk och vattenflaska.