Information Covid-19- . Läs mer.

×
Toyota Camry

Toyota Camry – vår mest sofistikerade elhybrid någonsin – tar körupplevelsen till nästa nivå.

Världsledande prestanda och elegans

Premiär för nya Camry! Utrustad med nästa generations elhybridteknik tar Camry körupplevelsen till nästa nivå med den nya kraftfulla drivlinan som utvecklar 218 hk. Camry kombinerar imponerande kraft, eleganta proportioner och enastående bränsleeffektivitet med låga CO2-utsläpp från 98 g/km, som även ger dig en låg fordonsskatt.

Du kan njuta av den tysta upplevelsen av att köra helt på elektricitet i motorvägsfart i upp till 125 km/h. Designad och tillverkad i Toyotas fabrik i Japan är Camry vår mest sofistikerade elhybrid någonsin.

Erbjudande Toyota Camry:

Camry Executive

 

Kampanjpris 349.900 kr* (ord. pris från 374.900 kr)
Flex Privatleasing från 3.995 kr/mån**
Flex Billån från 2.713 kr/mån***

Utgående modell, reservation för slutförsäljning.

Utrustning:

 

  • 18” lättmetallfälgar
  • Döda vinkeln-varnare
  • Blind Spot Monitor
  • Navigationssystem Go
  • Rear Cross Traffic Alert
  • Trådlös mobiltelefonladdare
camry baklucka
Camry interior

Toyota Business Plus - Non Stop - Enkelt bilägande för företag.

Vår företagstjänst till dig som har en bil med serviceavtal eller har en vagnpark på minst två bilar. Med Non Stop får du som företag utan extra kostnad service eller reparation snabbt och smidigt.

 

Läs mer

Utgående modell av Camry. Med reservation för slutförsäljning.

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 5,3-5,5 l/100 km och 119-125 g/km.

* Priset gäller t.o.m. 31 mars 2021 och är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige. Med reservation för slutförsäljning.

** Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (12,50 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för slutförsäljning.

***Finansiering via Toyota Financial Services: exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% jan-2021, 30% kontant/inbyte, 46% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,47%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Med reservation för ev. prisändringar, avvikelser och tryckfel. Med reservation för slutförsäljning.

Miljöklass Euro 6.2.

Uppmätt genomsnittlig andel eldrift av total körtid i normal körning i stads- och tätortstrafik.